Ρήξη χιαστών ο Κώστας Φορτούνης

Σοκ στον Ολυμπιακό με τα νέα από τις εξετάσεις του Κώστα Φορτούνη να είναι πολύ δυσάρεστα, αφού ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έχει υποστεί ρήξη χιαστών για δεύτερη φορά στην καριέρα του και μέσα σε τρία χρόνια.

Άτυχος στάθηκε ξανά ο Κώστας Φορτούνης, αφού τελικά ο τραυματισμός του στο χθεσινό φιλικό ματς του Ολυμπιακού με την Βόλφσμπέργκερ ήταν πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι φάνηκε αρχικά επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων των Πειραιωτών, που αρχικά είχαν κάνει λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Ο 28χρονος αρχηγός των «ερυθρολεύκων» υπέστη ρήξη χιαστών όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (27/6), σύμφωνα με όσα μετέδωσε και ο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, και πλέον αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα από την Αυστρία, όπου βρίσκεται η ομάδα για προετοιμασία και να μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα δρομολογηθεί το χειρουργείο, η αποκατάσταση και θεραπεία του, με τον συνήθη χρόνο απουσίας σε τέτοιους τραυματισμούς να είναι από 4 μέχρι 6 μήνες.

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του, που ο Φορτούνης παθαίνει ρήξη χιαστών, αφού τον Ιούλιο του 2019, στο φιλικό προετοιμασία με το Αμβούργο είχε σταθεί ξανά άτυχος, χάνοντας εν συνεχεία το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν

newsit.gr