Πυρετώδεις προεκλογικές προετοιμασίες στα Τρίκαλα

kalph 570

Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές δίνουν και καθώς το πολιτικό τοπίο δείχνει πιο ρευστό από ποτέ, τα επιτελεία των κομμάτων της συγκυβέρνησης αλλά της αντιπολίτευσης ήδη εργάζονται πυρετωδώς για ετοιμάσουν τις λίστες των ψηφοδελτίων στην περίπτωση που στη χώρα στηθούν κάλπες.

Κυρίαρχο στοιχείο σε αυτή τη φάση στην Συγγρού, είναι οι ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, αναζητώντας καλύτερη πολιτική τύχη στις επόμενες εκλογές, οποτεδήποτε και εάν αυτές γίνουν. Για τα Τρίκαλα συζητούνται εκτός των τριών βουλευτών (Βλαχογιάννη, Σκρέκα, και Ταμήλου) τα ονόματα της Αργυροπούλου – Καλιάρα, του Ευθύμη Ρεντζιά, και των Γιώργου Βράντζα και Θανάση Λιούτα εφ΄όσον το επιθυμούν ή το επιδιώκουν.

Για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αναφέρω τα ονόματα της πρόσφατης δημοσκόπησης (που άλλοι νομίζουν ότι παραγγέλθηκε από την Αθήνα και άλλοι από τα Τρίκαλα από συγκεκριμένο υποψήφιο)

Που είναι η Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Καπέλας, Χρήστος Σιμορέλης, Γιώργος Χονδρός, Αγγέλα Κομπόλια, Γιώργος Παπασίμος, Γιάννης Χάιδος, Γιώργος Οικονόμου, Θανάσης Ευαγγελόπουλος και Πάνος Τσιάρας.

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκονται και τα υπόλοιπα κόμματα στα Τρίκαλα της ΔΗΜ.ΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ των ΑΝ.ΕΛ της «Χρυσή Αυγή» «Το Ποτάμι»

.