Πρώτος και στην Ανάβαση Καιμακτσαλάν ο Ζέγκλης

kaimaktsalan zeglis

Συνεχίζει της πολύ καλές εμφανίσεις ο συμπολίτης μας ποδηλάτης Ζεγκλης Νίκος , σειρά είχε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου η 1η Ανάβαση Καιμακτσαλαν με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πηνειό Λάρισας.
Η εκκίνηση δόθηκε 11 π.μ. από την πλατεία μικρών καταρρακτών Έδεσσας και τερματισμό το Σαλέ Καιμακτσαλαν σε υψόμετρο 2040 μ.

Ο αγώνας είχε εκτός από την δυσκολία με το υψομετρικό και ότι ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια χιλιομέτρων 35 χλμ. ανάβαση που έχει διοργανώνεται στην Ελλάδα
Άλλα και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν με αρκετό κρύο και ομίχλη δυσκόλευε αρκετά τους αθλητές κατά την διάρκεια της ανάβασης

Ο ποδηλάτης τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του ( εφήβων ) και 2ος στην γενική μαζί με τους άνδρες και Οπεν , όπου είχε και διπλή βράβευση κατηγορίας και κοινής κατάταξης.

Ο αθλητής ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στηρίζουν : X-Treme Stores Trikala – Fondriest bikes –K Sports (Rotor ) LAS Helmets-kifissia 21.

Καθώς επίσης και τους αθλητές του Ασκληπιού Κατσίκα Ηρακλή και Ζώη Παναγιώτη που τον συνοδευσαν και συμμετείχαν και οι ίδιοι στην κατηγορία των Οπεν ,με αργυρό νικητή τον Παναγιώτη Ζώη .

.