Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Χρίστου Λιάπη

Η χρονιά που έφυγε, είθε να πάρει μαζί της καθετί που μας πλήγωσε και μας στενοχώρησε και που θα κοιμάται στην καρδιά μας, μαζί με «του χωρισμού τον πόνο» για το 2017, το οποίο έδωσε  τη θέση του στην αισιοδοξία για τη Νέα Χρονιά η οποία ξεκίνησε.

Μια χρονιά που εύχομαι να είναι γεμάτη υγεία, σύνεση, δημιουργικότητα και αμέτρητες στιγμές ευτυχίας για τον καθένα και την καθεμία από εμάς.

Για δε τη χώρα μας, η οποία εξακολουθεί να διέρχεται μία τόσο δυσβάσταχτη και παρατεταμένη οικονομική και ιστορική συγκυρία, εύχομαι το 2018 να είναι η χρονιά της αλήθειας, της ανάκαμψης, της αποκατάστασης της ομαλότητας και της προοπτικής.

Με τον άνθρωπο στη σκέψη και την καρδιά μας και την κοινωνία οδηγό, ας πορευθούμε με ελπίδα, δύναμη και ανανεωμένη ζωτικότητα στους δρόμους της προσφοράς στον υποφέροντα συνάνθρωπο, στους φωτισμένους και ζεστούς δρόμους της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Η σκέψη μας είναι κοντά και σε όλους όσοι περνούν αυτές τις Άγιες και Γιορτινές Ημέρες μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Κοντά σε όσους υποφέρουν από την αρρώστια, τις στερήσεις και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς. Κοντά στους χρονίως πάσχοντες συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στους ογκολογικούς ασθενείς, στους οποίους προσφέρουμε κάθε ημέρα τον εαυτό μας, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο της Κηφισιάς “Άγιοι Ανάργυροι”,  χωρίς να λογαριάζουμε Εορτές και Αργίες, όπως εχθές, στην εφημερία Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κοντά και σε εκείνους που έταξαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται σε ανάγκη. Και στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Ενός μέλλοντος αντάξιου του καθενός και της καθεμίας από εμάς. Ενός μέλλοντος αντάξιου της Ελλάδος μας. Ενός μέλλοντος που έρχεται με το 2018!

Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους!