Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από τους «Ανεξάρτητους» Θεσσαλούς

 

IMG_5823

 

 

 

Στην Αυγή του 2013 η σκέψη όλων μας δεν μπορεί παρά να είναι στα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας, που καθημερινά βιώνουν τα αποτελέσματα των πολιτικών εκείνων που οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή της κατάσταση.

Με σεβασμό, αγάπη και αστείρευτη θέληση για προσφορά και κοινωνική αλληλεγγύη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρισκόμαστε πλάι στους εκατομμύρια άνεργους συμπολίτες μας, στους νέους και νέες που μεταναστεύουν μην αντέχοντας άλλο την μιζέρια και την κατάντια της χώρας, στις χιλιάδες οικογένειες που αμήχανα και φοβισμένα παρακολουθούν τη ζωή τους να διαλύεται χωρίς σκοπό και ελπίδα.

Με βαθιά πίστη στα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας στέλνουμε το μήνυμα στους ‘’Έλληνες’’ συνεταίρους της τρόικας, που τσακίζουν καθημερινά την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και έχουν υποθηκεύσει τις ζωές των παιδιών μας, πως λάθος Έθνος και λάθος λαό διάλεξαν για τα σχέδια τους.

Το 2013 θα βρει τους Έλληνες, όλους μαζί, ενωμένους και περήφανους σε έναν αγώνα που θα μας βγάλει από τα τεχνητά και στημένα αδιέξοδα της ομάδας που κυβερνάει, με μόνο σκοπό να πλουτίζουν και να καλύπτουν ο ένας τις ανομίες του άλλου.

Το 2013 ας είναι έτος απαλλαγής και ανατροπής.

Οι υγιείς δυνάμεις του τόπου το οφείλουμε στις επόμενες γενιές, το οφείλουμε στα παιδιά μας.

 

Μιχάλης Σακελάρης

Συντονιστής Θεσσαλίας – ν. Λάρισας

 

 

.