Προθερμαίνεται ο Ντιντής για Αντιδήμαρχος

Οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Τρικκαίων, καθώς όπως έχει δεσμευτεί και ο ίδιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, κάτι τέτοιο προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα, μετά την περίοδο των γιορτών.

Σ΄ αυτή την φάση του ανασχηματισμού, θα αξιοποιηθούν σε θέσεις Αντιδημάρχων και Προέδρων οργανισμών, όλα εκείνα τα εκλεγμένα στελέχη του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα», που δεν είχαν μέχρι τώρα παρουσία στην άσκηση εξουσίας στο Δήμο Τρικκαίων.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Παναγιώτης Ντιντής, που σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN, θα αναλάβει την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Γούλα.

Γι΄ αυτό τον σκοπό και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ντιντής έχει αρχίσει ήδη να ενημερώνεται για το αντικείμενο και το χαρτοφυλάκιο που πρόκειται να αναλάβει, ευελπιστώντας να πάει ένα βήμα παραπέρα τις προσπάθειες του υφιστάμενου Αντιδημάρχου Χρήστου Γούλα στον συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος επιστρέφει στο επαγγελματικό του γραφείο προς στιγμήν, αλλά δεν «αποστρατεύεται»…