Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ευαγγελία Καζάλα, Αργυρό ο Κωνσταντίνος Νίτσιος του Α.Σ.Τρικάλων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Σερρών το Σαββατοκύριακο 17/18 Μαρτίου.

Ο Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ κατέκτησε δυο (2) μετάλλια τρείς (3) πέμπτες (5) και μια έβδομη (7) θέση κάνοντας προπονητές συνοδούς και αθλητές υπερήφανους.

Ο σύλλογος μας παράλληλα κατέκτησε την τέταρτη (4) θέση στην γενική κατάταξη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις πανκορασίδες.

Αναλυτικά: Χρυσό μετάλλιο η Ευαγγελία Καζάλα 62kgr. Κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας, εύκολα και χωρίς να δεχτεί ούτε ένα πόντο δείχνοντας καθαρή υπεροχή.

Αργυρό μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Νίτσιος 75kgr χάνοντας τον τίτλο του πρωταθλητή που κατείχε τα τελευταία δυο χρόνια, στις λεπτομέρειες. Οι δυο αυτοί αθλητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας και την πόλη των Τρικάλων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ουγγαρία τον Ιούνιο.

Πέμπτες θέσεις: Ευαγγελία Ψωμά χάνοντας την είσοδο στον τελικό και ενώ κέρδιζε με μεγάλη διαφορά από καθαρά θέμα απειρίας έχασε τον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στέλιος Ψωμάς και αυτός ενώ κέρδιζε έχασε το χάλκινο μετάλλιο από μια λάθος ενέργεια σε λαβή υψηλής τεχνικής.

Άκης Καζάλας έχασε το χάλκινο μετάλλιο παλεύοντας πολύ καλά, στα σημεία με 3-1.

Έβδομη θέση: Δημήτρης Τζιάντζιος, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει την ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο, μια βιαστική ενέργεια, του στέρησε την νίκη.

Ακόμα αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να περάσουν στα τελικά αν και είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι Θωμάς Βασδέκης 68kgr  και Σωτήρης Μπακόπουλος 48kgr

Για μια ακόμη φορά οι Σέρρες αποδείχτηκαν ότι είναι ο ιδανικός προορισμός για το άθλημα της Πάλης, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης ήταν για δύο ημέρες κατάμεστο καθώς το ενδιαφέρον ήταν έντονο και συναρπαστικό προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν.

Συνολικά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 350 αθλητές και αθλήτριες κι έδειξαν ότι το επίπεδο της νέας γενιάς είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Την έπαρση της σημαίας στην τελετή  έναρξης των αγώνων, έκανε ο αθλητής του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Νίτσιος κάνοντας μας να νιώθουμε υπερήφανοι.

Συνχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από τους προπονητές Βασίλη Μότσιο και Χρήστο Κατσαρό τόσο για την αγωνιστικότητα όσο και για το ήθος που δείξανε στους αγώνες.