Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αποστόλης Τσιόβολος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων–Νεανίδων που διεξήχθη στις Σέρρες το σαββατοκύριακο 31 Ιουνίου έως 01 Αυγούστου.
Ο Α.Σ.Τ κατέκτησε άλλα πέντε (5) μετάλλια φτάνοντας συνολικά τα δώδεκα (12) μετάλλια φέτος σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Αναλυτικά διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες.
Χρυσό μετάλλιο: Αποστόλης Τσιόβολος στα 97 κιλά, διατηρώντας το τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη συνεχή χρονιά, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.
Αργυρό μετάλλιο: Ευαγγελία Ψωμά στα 50 κιλά, αν και πάλευε με αθλήτριες τρία χρόνια μεγαλύτερες, έδειξε για ακόμα μια φορά την σταθερή της αξία στην γυναικεία πάλη.
Αργυρό μετάλλιο: Ευαγγελία Καζάλα στα 62 κιλά, αν και έχοντας λίγες προπονήσεις λόγω πανελληνίων εξετάσεων, κατάφερε να κρατήσει την επαφή με το βάθρο.
Χάλκινο μετάλλιο: Κρυσταλία Μπαρτζιώκα στα 50 κιλά, σε μια κατηγορία στην οποία πάλευε με αθλήτριες τρία χρόνια μεγαλύτερες, κατάφερε να διακριθεί.
Χάλκινο μετάλλιο: Θωμάς Βασδέκης στα 77 κιλά, μετά από πολύ δυνατούς αγώνες και με δύσκολους αντιπάλους κατάφερε να διακριθεί, παλεύοντας και αυτός με αθλητές τρία χρόνια μεγαλύτερους.
5ος Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος στα 130 κιλά, ο μεγάλος άτυχος των αγώνων αν και ήταν το ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα λόγω ότι είχε λίγες προπονήσεις, λόγο πανελληνίων εξετάσεων.
Συνχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, μας έκαναν περήφανους για άλλη μία φορά.