Πρωταθλητές Ελλάδας στην πάλη Θάνος και Αργυρίου του Α.Σ.Τρικάλων

Πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρης Θάνος και Θεοδώρα Αργυρίου, Αργυρό μετάλλιο η Βασιλική Κλημενώβ. 
 
Με πολλές συγκινήσεις και δυνατές αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο 02-03.04.2022 το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων στα Κάτω Πορόια Σερρών. 
 
Στους αγώνες οπου ο συναγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος, οι αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, κατέκτησαν δύο Χρυσά και ένα Αργυρό μετάλλιο.
 
Χρυσό μετάλλιο: Πρωταθλητής Ελλάδας Δημήτρης Θάνος στην κατηγορία των 110 κιλών, κέρδισε όλους τους αγώνες χωρίς να δώσει πόντο σε κανέναν αντίπαλο αθλητή, αξίζει να σημειωθεί ότι αποκόμισε θετικά σχόλια από τους ειδικούς του αθλήματος που τον παρακολούθησαν να αγωνίζεται. 
 
Χρυσό μετάλλιο: Πρωταθλήτρια Ελλάδας Θεοδώρα Αργυρίου στην κατηγορία των 73 κιλών, κέρδισε όλους τους αγώνες εύκολα και χωρίς να δώσει κανένα πόντο, έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. 
 
Αργυρό μετάλλιο: Βασιλική Κλημενώβ στην κατηγορία των 65 κιλών, αγωνίστηκε στον τελικό όπου στάθηκε άτυχη καθώς σε μία προσπάθεια της τραυματιστηκε και αποχώρησε από τους αγώνες. 
 
Πέμπτη θέση: Κωνσταντίνος Αργυρίου αγωνίστηκε στην κατηγορία των 97 κιλών, ενώ κέρδιζε με 5-0 πόντους των μετέπειτα πρωταθλητή Ελλάδας, μία λάθος του ενέργεια, του στοίχησε την συμμετοχή στο τελικό, καθώς έχασε τον αγώνα με πτώση. 
 
Ακόμα αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο οι Θωμάς Τρέλλης στα 71 κιλά και ο Σωτήρης Μπακόπουλος στα 65 κιλά. 
 
Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή μας  Βασίλειο Μότσιο και σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν.