Πρώτα η δουλειά και μετά οι χαλαρές στιγμές με φίλους για τον Θοδωρή Αλέκο

Ακατάπαυστα «έτρεχε» από το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος σε χωριά του Δήμου, προκειμένου να επιλύσει διάφορα ζητήματα ζωτικής σημασίας. Ξεκινώντας από την ορεινή Οξύνεια, όπου παραβρέθηκε στο πρόγραμμα εμβολιασμών από τις κινητές μονάδες υγείας, ένα πρόγραμμα που υλοποίησε ο Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλία και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι της Οξύνειας και των γύρω χωριών.

Ακολούθως ο Θοδωρής Αλέκος μετέβη στο Καλοχώρι για ένα πρόβλημα υδροδότησης που είχε μέρος του χωριού και στη συνέχεια βρέθηκε στα Τρίκαλα, απολαμβάνοντας λίγες χαλαρές στιγμές με καλούς φίλους στο ουζερί «Πεζόδρομος» στο κέντρο των Τρικάλων, όπου και τον «συνέλαβε» ο φακός του trikalaIN.gr.

Μαζί του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Σωτήρης Παπαθανασίου και οι Λάκης Μπαλαμώτης και Γιώργος Ντάντος, οι οποίοι έθεσαν υπόψη του Δημάρχου φλέγοντα θέματα των χωριών τους Αμαράντου και Κρανιάς, για την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο.

Ο Αλέκος ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του στο Δήμο Μετεώρων και όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος «Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση»!