Πρόσκληση για τη συμμετοχή στην FOODEXPO

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα (https://foodexpo.gr/).

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Επιμελητηρίου Τρικάλων στο HALL 1 του εκθεσιακού κέντρου, κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει με ατομικό περίπτερο ελάχιστου μεγέθους 6 τ.μ. και μέγιστου 18 τ.μ.

Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Επιμελητηρίου Τρικάλων επιδοτείται και το τελικό κόστος συμμετοχής για την κάθε επιχείρηση-εκθέτη ανέρχεται στο 25% του συνολικού κόστους, ήτοι στο ποσό των 53 €/τ.μ. πλέον ΦΠΑ. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρντ δομή (περιλαμβάνει πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ράφια, ρεύμα). 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Επιμελητηρίου Τρικάλων, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας. Λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζει η έκθεση θα τηρηθεί αυστηρή καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής έως την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων:

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105), e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

Σδρένια Σοφία, τηλ.2431028189 (εσωτ.106), email: sdrenia@trikala-chamber.gr