Προσφορά διαδραστικών πινάκων στο 13ο Δ Σχ Τρικάλων από τους αδελφούς ΣΑΡΑΝΤΗ

Πάντα όταν κάτι νέο μπαίνει στη φαρέτρα ενός σχολείου, δημιουργεί ευφορία, χαρά, ικανοποίηση και μια σιγουριά. Βλέπουμε τη συνέχεια της λειτουργίας της μάθησης με «νέα μάτια». Οραματιζόμαστε σε νέες βάσεις, πορευόμαστε σε κατευθύνσεις ανακάλυψης της γνώσης, όχι μόνο μέσα από την τυπική μάθηση, μα ανοίγουμε δίοδο  στην μη τυπική, με σύγχρονα μέσα  και ανάπτυξη της κριτικής σκέψης. Ανακαλύπτουμε έτσι το «διαμαντάκι» που κρύβει κάθε παιδί μέσα του, ωθώντας το στην καλλιέργεια του.

Σ αυτούς τους στόχους έχουμε την συμπαράσταση και βοήθεια φορέων, συλλόγων, ατόμων, εταιριών.

Για μας φέτος είναι ιδιαίτερη χαρά, άξια αναφοράς καθώς και ιδιαίτερων ευχαριστιών η προσφορά τριών διαδραστικών πινάκων που κοσμούν αίθουσες του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (Ριζαριού), από τους αδελφούς ΣΑΡΑΝΤΗ ,μέσα από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που απευθύναμε. Θέλουμε να τονίσουμε την ευαισθησία τους, για την καλύτερη λειτουργία, όχι μόνο του σχολείου μας, μα και εν γένει του ελληνικού δημόσιου σχολείου.

Όλος αυτός ο εξοπλισμός μένει παρακαταθήκη για τους μαθητές του παρόντος μα και του μέλλοντος, που θα φοιτήσουν στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων (Ριζαριού).

Εμείς που βρισκόμαστε στο μετερίζι τούτου του σχολείου μαθητές και δάσκαλοι, ευχαριστούμε θερμά τους αδελφούς ΣΑΡΑΝΤΗ για την ιδιαίτερη  προσφορά τους.

 

Η ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (Ριζαριού) Μαθητές και Δάσκαλοι.