Προσφέρει αγόγγυστα παντού και κυρίως χωρίς να κάνει… άσκοπο θόρυβο ο Στέφανος Γιώτης

Στέφανος Γιώτης, ο ακούραστος και αθόρυβος οικονομολόγος.

Σύμβουλος επιχειρήσεων και οργανισμών από το 1992, με την υλοποίηση αμέτρητων project στο βιογραφικό του όλα αυτά τα χρόνια, όπου σήμερα είναι στο οικονομικό τιμόνι κάποιων από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Διευθύνει και αναπτύσσει την δική του επιχείρηση ΓΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ , παραγωγική και εμπορική εταιρεία, με δραστηριότητα πάνω από εξήντα έξι χρόνια.

Ο Στέφανος Γιώτης υπήρξε έντεκα χρόνια γενικός γραμματέας της Ένωσης Οικονομολόγων και Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, πριν την ενασχόληση του με το Επιμελητήριο Τρικάλων. Μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου Τρικάλων από το 2005 και οικονομικός επόπτης από το 2011. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου πολυτέκνων Ν. Τρικάλων (πολύτεκνος και ο ίδιος με τέσσερα παιδιά), μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος, και του συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είναι ένας από τους τρείς εμπνευστές και διοργανωτές του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου παλαίμαχων Ν. Τρικάλων και Καρδίτσας στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και ως ποδοσφαιριστής.

Αν μη το άλλο, πρόκειται για ένα χρησιμότατο «πολυεργαλείο» που προσφέρει αγόγγυστα σε πολλούς τομείς και έχει την δική του ξεχωριστή προσφορά στην τοπική κοινωνία και μάλιστα όλα αυτά χωρίς…τυμπανοκρουσίες και θορύβους, αλλά μόνο με ουσία και διάθεση για προσφορά!