Δριμεία κριτική σε κυβέρνηση και Αγοραστό από τον Γιάννη Χάϊδο

Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα χειρισμού του κορονοϊού, των ελληνοτουρκικών αλλά και των πρόσφατων φυσικών καταστροφών στη Δυτική Θεσσαλία, άσκησε σήμερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάϊδος, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθυμιση και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Από τα βέλη του Γιάννη Χάϊδου δεν ξέφυγε ούτε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τον οποίο ο νεαρός Περιφερειακός Σύμβουλος κατηγόρησε για ολιγωρία και επίδειξη αργών αντανακλαστικών στο θέμα αντιμετώπισης των πλημμυρών στις περιοχές της Καρδίτσας και του Μουζακίου.

Ερωτηθείς να σχολιάσει για το αν στις επόμενες εκλογές στοχεύει να μεταπηδήσει από τον Β’ βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στην κεντρική πολιτική σκηνή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, ο Γιάννης Χάϊδος αρκέστηκε να δηλώσει πως «Αυτή την στιγμή είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα και στόχος μου είναι να προσφέρω στην κοινωνία και τους πολίτες των Τρικάλων και της Θεσσαλίας, μέσα από τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Για το μέλλον δεν αποκλείω τίποτα, όλα είναι υπό σκέψη και θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις εκείνης της περιόδου και τις ανάγκες που θα προκύψουν. Εμένα η μεγάλη μου προσπάθεια, έγκειται στην προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο και στον τόπο μου».