Προσέφεραν χαρά και γέλιο στα παιδιά του Ζάρκου

 Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στο Ζάρκο, το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την τοπική κοινότητα.

Μια συγκινητική εκδήλωση η οποία ήρθε να προσφέρει χαρά στις πληγωμένες ψυχούλες των παιδιών του Ζάρκου, διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία του χωριού.

Το παράρτημα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάρκου και την τοπική κοινότητα μια όμορφη εκδήλωση προκειμένου να ανακουφίσει τις παιδικές ψυχούλες που ακόμη δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους ισχυρούς σεισμούς και την απώλεια των οικιών τους.

Τα παιδιά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, διασκέδασαν με μουσική αλλά και την παρουσία κλόουν, που έφτασαν μετά τις πρωτοβουλίες του Ερυθρού Σταυρού. Στα παιδιά διανεμήθηκαν δώρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάρκου, προσφορά φορέων και απλών πολιτών.

Το πάρτυ διήρκησε μέχρι νωρίς το μεσημέρι με τα παιδιά να απολαμβάνουν λίγη χαρά και γαλήνη από το μουντό σκηνικό που διαμορφώνεται στο Ζάρκο μετά την επέλαση των Ρίχτερ.