Προνόμια και διευκολύνσεις προσφέρει στα μέλη του ο Σύλλογος Μονογονεϊκών οικογενειών Τρικάλων «Μαζί»

Ο Σύλλογος «ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΜΑΖΙ», συγκροτήθηκε και λειτουργεί κανονικά, έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες, την αγάπη και τη στήριξή του σε μονογονεϊκές οικογένειες των Τρικάλων. Στεγάζεται επί της οδού Καλαμπάκας 28 & Αμπάτη, όπου μπορείτε να προσέλθετε (κατόπιν συνεννόησης – τηλ. 6974914962), για να λάβετε πληροφορίες ή να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής.

Ο Σύλλογος στηρίζει όλα τα μέλη του, παρέχοντας νομική υποστήριξη με την βοήθεια δικηγόρων-συνεργατών, ψυχολογική υποστήριξη με την βοήθεια ψυχολόγων-συνεργατών, εκπτώσεις από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς (εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, βιβλιοπωλεία, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες παιδιών, φροντιστήρια ΜΕ και ξένων γλωσσών κλπ.)

«ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΜΑΖΙ», ένας σύλλογος που γεννήθηκε να προσφέρει αγάπη, στήριξη και σταθερότητα σε αυτές τις οικογένειες, προσμένοντας από όλους σας να αγκαλιάσετε με ευαισθησία και ενσυναίσθηση αυτήν την προσπάθεια μας, προσκαλώντας σας να μας γνωρίσετε και να μας στηρίξετε σε αυτόν τον δύσκολο και καθημερινό μας αγώνα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δ/νση: Καλαμπάκας & Αμπάτη, Τρίκαλα

Τηλ: 6974914962

e-mail: monogotrikalon@gmail.com