Προγράμματα Erasmus+ για τρικαλινούς

erasmus

Δύο προγράμματα συμμετοχής τρικαλινών νέων σε δράσεις του ERASMUS+, γνωστοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων., πρόκειται για προγράμματα που υλοποιεί η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα E.N.O GREECE (ENVIRONMENT ONLINE GREECE) και αφορούν στην κινητικότητα νέων ανθρώπων εντός της ΕΕ.

Τα προγράμματα αφορούν σε 7 συνολικά άτομα από τον Δήμο Τρικκαίων, ηλικίας άνω των 18 ετών, για να μεταβούν, είτε στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, είτε στο Κρίσκο της Σλοβενίας.

Τα προγράμματα

Το πρώτο πρόγραμμα αφορά στον εθελοντισμό και προσκαλούνται 2 άτομα, ηλικίας 18 και άνω, να ταξιδέψουν από τις 18 έως τις 24 Αυγούστου 2015, στην Craiova της Ρουμανίας , στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 1- Mobility of Youth Workers, με τίτλο » Ready!Start!Go on EVS Challenge».

Η κύρια ιδέα του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων , γνώσεων και συμπεριφορών με έμφαση στις διαδικασίες μάθησης, σε θέματα εθελοντισμού

Η διαμονή και η διατροφή είναι πλήρως καλυμμένα! Τα εισιτήρια προπληρώνονται από τους συμμετέχοντες και υπάρχει επιστροφή έως 180 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.
Οποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω e-mail στο [email protected] ή στο [email protected] και [email protected] ή μέσω inbox στο https://www.facebook.com/EnoGreece.

Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά σε 6 άτομα, ηλικίας 18 και άνω, να ταξιδέψουν από τις 1 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2015, στο Krško της Σλοβενίας, στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 1- Mobility of Youth Workers, με τίτλο » Green Opportunities».

Το πρόγραμμα αφορά σε ζητήματα κοινωνικής οικονομίας και «πράσινων» ευκαιριών, καθώς και εξέτασης εναλλακτικών τρόπων για ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών.

Η διαμονή και η διατροφή είναι πλήρως καλυμμένα! Τα εισιτήρια προπληρώνονται από τους συμμετέχοντες και υπάρχει επιστροφή έως 170 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ. Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω e-mail στο [email protected] ή μέσω inbox στο https://www.facebook.com/EnoGreece.

.