Προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες Αντιδημαρχίες ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία για την λήψη των τελικών του αποφάσεων, όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας δημαρχιακής περιόδου και της νέας του θητείας στον δήμο. Πρώτη του και βασική προτεραιότητα, είναι ο καθορισμός των νέων Αντιδημαρχιών, που θα ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας θητείας την 1η Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες του trikalaIN κάνουν λόγο πως ο Δήμαρχος Τρικκαίων έχει σχεδόν καταλήξει στο βασικό σχήμα των νέων Αντιδημάρχων, με τις υφιστάμενες Αντιδημαρχίες να υπόκεινται σε ριζική ανανέωση προσώπων, εκ των οποίων θα υπάρχουν και παλιά αλλά και αρκετά νέα ονόματα συμβούλων που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Πολύς λόγος γίνεται επίσης και για το ποιο πρόσωπο θα αναλάβει την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού όπως τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, ο νυν Πρόεδρος Μιχάλης Λάππας θα αντικατασταθεί, αναλαμβάνοντας προφανώς μια εκ των Αντιδημαρχιών. Σημαντικά ποσοστά να καταλάβουν την συγκεκριμένη θέση, συγκεντρώνουν οι νομικοί και πρώτοι στις ψήφους των εκλογών Νικολέτα Μπρουζούκη και Γιώργος Παναγιώτου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις από την μεριά του Δημήτρη Παπαστεργίου, αφού στην τελική αυτός είναι που θα κάνει τις επιλογές του και θα αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.

Να δούμε…