Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα ημερίδα για την κακοποίηση των ζώων

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ημερίδα ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα κακοποίησης των ζώων.

Η ημερίδα που είχε ως αντικείμενο την «Κακοποίηση ζώων: Νομοθεσία – Ιατροδικαστική διάγνωση»και την ενημέρωση των πολιτών και συμβολή στην προσπάθεια μείωσης του φαινομένου κακοποίησης ζώων, συνδιοργανώθηκεαπό τον Δήμο Τρικκαίων και τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν και μίλησαν για το φλέγον θέμα της κακοποίησης των ζώων και όλες τις παραμέτρους και συνέπειες που προκύπτουν από μια τέτοια πράξη, ειδικοί επιστήμονες που ανέπτυξαν τις τοποθετήσεις τους, ενώ στο τέλος ακολούθησε συζήτηση.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο Πρόεδρος του Δημοτικούς Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας Κώστας Ψύχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μητσιούλης, ενώ μάλλον έλαμψαν…δια της απουσίας τους πολλοί ζωόφιλοι και κάτοχοι ζώων στα Τρίκαλα.