Πόσοι Λαρισαίοι θα εισπράξουν το 1,25 εκ. ευρώ από το λαϊκό λαχείο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον από χθες το βράδυ τουλάχιστον τέσσερις Λαρισαίοι που προμηθεύτηκαν λαχνούς από την τυχερή πενηντάδα του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου που τους μοιράζει το απίστευτο ποσό του 1.250.000 ευρώ!

Μετά από πέντε διαδοχικά τζακ – ποτ, οι τυχεροί λαχνοί δόθηκαν από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ «Η ρέντα – Θεοδωρόπουλος» επί της 31ης Αυγούστου 7 και Σολωμού 2, στη Λάρισα, ένα από τα πλέον παλιά Πρακτορεία της πόλης.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, τέσσερις είναι τουλάχιστον οι νικητές που θα εισπράξουν το μεγάλο αυτό ποσό, με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει σε Λαρισαίο που εκτιμάται πως θα λάβει περί τις 900.000 ευρώ! Προς το παρόν ο μεγάλος νικητής είναι… άφαντος.

Αντίθετα, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί έναν συνταξιούχο που πήγε στο πρακτορείο για να ενημερωθεί από τους ιδιοκτήτες πως η τυχερή πεντάδα που προμηθεύτηκε τον έχει κάνει πλουσιότερο κατά 25.000 ευρώ.

Ένας ακόμη που αγόρασε τρίδυμο λαχνό κερδίζει 75.000 ευρώ, ενώ αναμένεται και τέταρτος νικητής.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Αλέξης Θεοδωρόπουλος (φωτο) τόνισε πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτές τις γιορτινές ημέρες ήρθαν χρήματα στη Λάρισα σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και τύχη και πάνω απ’ όλα υγεία».

Για την ιστορία, ο τυχερός αριθμός που δε θα… ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους οι Λαρισαίοι νικητές, είναι ο 18397.

newsroom onlarissa.gr