Πόσοι αλήθεια χαίρονται με τη… χαρά της Χαράς;

 

Νέα δυναμική «είσοδο» στα τοπικά πολιτικά μας πράγματα, φαίνεται να κάνει η Τρικαλινής καταγωγής (από τον Αμάραντο Καλαμπάκας συγκεκριμένα) δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, εδώ και καιρό δήλωσε ξεκάθαρα και δημόσια, πως θα είναι υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων στις επόμενες εκλογές, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμείς φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα της, ωστόσο όμως βγήκαν αρκετά στελέχη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, «κατηγορώντας» την πως αυτοαναγορεύεται υποψήφια και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν έχει ανοίξει καν η συζήτηση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, για την στελέχωση των ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια.

Βέβαια η Χαρά Ξάνθη δεν είναι «πρωτάρα» στην πολιτική, αφού είχε κατέλθει υποψήφια στις εκλογές του 2019 στη Β’ Αθήνας, ούτε θέλουμε να πιστεύουμε καμία αφελής που δεν ξέρει τι λέει και γιατί το λέει. Τέλος πάντων…

Κάποιοι φαίνεται να βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα της και μάλλον κάποιοι εξ αυτών ανήκουν και στο τοπικό ψηφοδέλτιο, θεωρώντας την ως «εύκολη λεία» και εύκολο αντίπαλο. Κάποιοι άλλοι πάλι βλέπουν την υποψηφιότητα της με «μισό μάτι» ή να το πούμε πιο κομψά με διστακτικότητα και κριτική ματιά.

Από το λίγο που έχει δείξει μέχρι τώρα η Χαρά Ξάνθη, φαίνεται πως είναι έξυπνη, αρκετά ενημερωμένη για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο και κυρίως ,ς πολιτικό λόγο και άποψη. Στο χέρι της είναι να αποδείξει στην πορεία, περί των προθέσεων της και της υποψηφιότητας της. Τότε θα δούμε ξεκάθαρα ποιοι χαίρονται με την…χαρά της!