Πολλές εμπειρίες στο Βόλο για τους μικρούς της Δήμητρα Απόλλων!

Το τριήμερο 26-28/4 η ακαδημίας μας ταξίδεψε με τρία τμήματα (Κ10 – Κ11 – Κ12) στον Βόλο για το τουρνουά της Αγίας Άννας.

Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο και δυνατό τουρνουά που τείνει να γίνει θεσμός καθώς είναι η 5η φορά που γίνεται και συμμετέχουν πάρα πολύ δυνατές ομάδας απ’ όλη την Ελλάδα όπως ο ΠΑΟΚ , η ΑΕΛ , ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ , η διοργανώτρια Αγία Άννα αλλά και άλλες . Το επίπεδο το τουρνουά ήταν πάρα πολύ υψηλό και οι αθλητές μας στάθηκαν επάξια παίζοντας πάντα ορθολογικό ποδόσφαιρο χωρίς να είναι πρώτος γνώμονας η νίκη. Η αποστολή έμεινε στο ξενοδοχείο VALLIS (5*) και τα παιδιά απόλαυσαν κάθε στιγμή δίπλα στη θάλασσα.

Ιδιαίτερη στιγμή στο ταξίδι όταν , λόγο βλάβης του λεωφορείου τους , συνταξιδέψαμε με τους μικρούς αθλητές τους ΠΑΟΚ με τους οποίους φωνάξαμε συνθήματα μαζί αναπτύσσοντας έναν ιδιαίτερο δεσμό .

Τα παιδιά επέστρεψαν στα σπίτια τους γεμάτα εμπειρίες ποδοσφαιρικές αλλά και μη , καθώς για πολλά από αυτά ήταν η πρώτη φορά που έμεναν κάπου χωρίς τους γονείς τους , αν συμπεριλάβουμε δε και τη συμμετοχή τους στο δικό μας τουρνουά τότε στις διακοπές του Πάσχα πήραν παραστάσεις μιας χρονιάς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας !