Πολιτιστικές εκδηλώσεις στους Γόμφους ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής

DSC01704

Πανηγύρι στους Γόμφους ανήμερα της εορτής στην μνήμη της Αγίας Παρασκευής

Μεγάλη επιτυχία είχε η Πολιτιστική εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία του Χωριού, η οποία κατακλύστηκε από κόσμο που ήρθε από κάθε γωνιά του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης και όχι μόνο για να ψυχαγωγηθεί.

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων κ. Αγγελικής Σαργιώτη και του κ. Άγγελου Καλαντζή.

Κατόπιν έκανε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Σαργιώτης καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επισήμους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν την εκδήλωση του Συλλόγου με την παρουσία τους.

DSC01691

Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύλης κ. Βύρων Κατσίβελος, ο οποίος καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του όλους τους παρευρισκόμενους, δίνοντας συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου για αυτήν την πολιτιστική δραστηριότητα που γίνεται κάθε χρόνο την ημέρα του πανηγυριού στο Χωριό μας στην γιορτή της Αγίας Παρασκευής.

Τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που προάγουν τον Πολιτισμό μας.

Ακολούθησε χορός από όλους που γέμισαν την πίστα χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες, υπό τον ήχο της εξαίρετης δημοτικής και λαϊκής ορχήστρας του Κιτσόπουλου στο κλαρίνο και του Αποστόλη Τιράκη στο μπουζούκι.

DSC01699

Παρευρέθηκαν ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σιμορέλης ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Αθανάσιος Ποντίκας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Βύρων Κατσίβελος, κ. Σταύρος Ζιάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αγγέλης Σωτήριος, κ. Παύλος Μπόμπορας,ο Πρόεδρος του Δ.Σ Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης.

Υπήρχε λαχειοφόρους με πολλά πλούσια δώρα που τα κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς.

DSC01694

DSC01705

DSC01701

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας.

.