Πολιτικός «τζόγος» στο Δήμο Φαρκαδόνας: 5 μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες και έπεται συνέχεια…

Ένας χρόνος και κάτι υπολείπεται μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και όπως όλοι ομολογούν, ο Δήμος Φαρκαδόνας θα είναι ένας από εκείνους τους δήμους που θα παιχτεί έντονος πολιτικός «τζόγος».

Το πολιτικό κλίμα έτσι κι αλλιώς όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ιδιαίτερα «θερμό», με τα χτυπήματα κάτω από τη μέση πολλές φορές και τις δημόσιες αντεγκλήσεις στελεχών της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης, να μην λείπουν από την ημερήσια βάση.

Οι υποψηφιότητες μέχρι στιγμής που έχουν γίνει γνωστές για την επόμενη χρονιά είναι πέντε (5) και είναι αυτές του νυν Δημάρχου Σπύρου Αγναντή, ο οποίος θα διεκδικήσει μια ακόμη θητεία, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλη Μπαγιώτη, του πρώην Δήμαρχου Θανάση Μεριβάκη, της Λένας Χαλβατζά η οποία ήταν υποψήφια και το 2019 και του υποψηφίου του ΚΚΕ (σ.σ. Το 2019 υποψήφια ήταν η Ευαγγελία Στεργίου).

Από εκεί και πέρα στην περιοχή ακούγεται έντονα το όνομα του Θανάση Τέλλιου από το Γριζάνο, που στις εκλογές ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ίσως 1-2 ακόμη στελέχη, που στο παρελθόν διαδραμάτισαν ρόλο στον Δήμο Φαρκαδόνας, ίσως τελικά υποκύψουν στις πιέσεις που δέχονται να κατέβουν και είναι υποψήφιοι το 2023. Με όλα αυτά και ίσως με πολλά περισσότερα ακόμα, υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα παιχτεί πολιτικός «τζόγος» στο Δήμο Φαρκαδόνας;