«Πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ εθελοντών και Στέλλας Ντούβλη-Ταμήλου

Διένεξη, δημιουργήθηκε χθες λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας για τον Δημήτρη Καβράκο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, ανάμεσα στους πρώην Βουλευτές της ΝΔ Ηλία Βλαχογιάννη και Μιχάλη Ταμήλο και ομάδα μελών του δικτύου εθελοντών Τρικάλων, καθώς οι δύο πολιτικοί άνδρες, οι οποίοι προσήλθαν με τις συζύγους τους να παρακολουθήσουν την συναυλία, δεν μπόρεσαν να βρούνε θέση, γεγονός που το αποδίδουν στην κακή διαχείριση διανομής των προσκλήσεων από μέρους των εθελοντών, οι οποίοι είχαν αναλάβει να διεκπεραιώσουν αυτό το κομμάτι.

Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα λίγο μετά να ξεσπάσει «ηλεκτρονικός πόλεμος» στο facebook, με την Στέλλα Ντούβλη-Ταμήλου να κατηγορεί ευθέως τους εθελοντές για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους και το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων που τους εκχώρησε χωρίς λόγο ένα τέτοιο δικαίωμα, για να εισπράξει την άμεση αντίδραση πολλών εξ αυτών με σκληρές απαντήσεις και βαρείς χαρακτηρισμούς, τόσο ως προς το πρόσωπο της, όσο και προς τον σύζυγό της Μιχάλη Ταμήλο.

Στην πορεία αυτή των εκατέρωθεν κατηγοριών, ενεπλάκησαν και άλλοι συμπολίτες, περισσότερο ή λιγότερο σχετικοί με το θέμα, εκφράζοντας την υποστήριξη τους πότε προς την μια και πότε προς την άλλη πλευρά.

Σ.Σ. Θέση δεν βρήκα ούτε και η κυρία Ρορώ Παϊζάνου – σύζυγος του βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου – παρόλο που είχε πάει νωρίς και είχε… πρόσκληση βρήκε την θέση της κατειλημμένη και έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση της αντιδημάρχου Εφης Λεβέντη να δώσει λύση.