Πωλείται διαμέρισμα με τεράστια βεράντα στα Τρίκαλα

Το διαμέρισμα είναι 90τμ, στον 1ο όροφο οικοδομής και βλέπει στον αύλειο χώρο του συγκροτήματος οικοδομών και πέραν αυτού επί της οδού Καταραχιά.

Το μεγάλο ατού του είναι η βεράντα και ο αίθριος χώρος που την συνοδεύει 46τμ και πλέον με θέα από την μια πλευρά στον λόφο του προφήτη Ηλία και από την άλλη στον περιποιημένο κοινόχρηστο αύλειο χώρο του συγκροτήματος.

Είναι ένα φωτεινό, ήσυχο διαμέρισμα, κατάλληλο για οικογενειακή κατοικία, μιας και βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία.

Η είσοδος στο διαμέρισμα φανερώνει έναν μεγάλο χώρο διημέρευσης, κατάλληλο να γίνει το σημείο συνεύρεσης της οικογένειας, συγγενών και φίλων .

Συνεχίζει με έναν διάδρομο  που αριστερά είναι η αποθήκη, εντοιχισμένη ντουλάπα και μπάνιο και δεξιά υπνοδωμάτιο και αμέσως μετά μια μεγάλη κουζίνα. Ευθεία ένα ακόμη υπνοδωμάτιο. Τα υπνοδωμάτια είναι άνετα με εντοιχισμένες ντουλάπες. Οι κυρίως χώροι του διαμερίσματος βγαίνουν σε βεράντα που περιβάλλει το διαμέρισμα σε σχήμα Γ.

Ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός χαρίζει στην κατοικία φως και φυσική σκίαση στο αίθριο που αποτελεί σημείο δροσιάς για το καλοκαίρι.

Μην διστάσετε, καλέστε στο 2431772913 για να το δείτε και να το αξιολογήσετε ή προτείνετε το σε φίλους σας που αναζητούν κάτι ανάλογο.

Ελάτε να το εξευρενήσετε, σας περιμένω να το σχεδιάσετε από την αρχή και να το ανακαινίσετε όπως ακριβώς σας αρέσει για να γίνει πραγματικά το δικό σας σπίτι.

bougla.gr 

θα μας βρείτε στην διεύθυνση του γραφείου μας

Ζάππα 20 κ Βενιζέλου (ισόγειο), Τρίκαλα

από τις 10:00πμ έως τις 6:00μμ.

Εναλλακτικά στο e-mail: info@bougla.gr

Στο site μας: bougla.gr μπορείτε να δείτε ακίνητα που διαχειρίζεται το γραφείο μας.