Ποιους κινδύνους κρύβει το σεξ στην παραλία;

Γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου στο beach party ή μήπως ψάχνεις να δοκιμάσεις… πρωτόγνωρες εμπειρίες με το σύντροφό σου;

Σε όποια από τις 2 περιπτώσεις και αν ανήκεις, ξέχνα το σεξ στην παραλία και το ρομαντισμό γύρω από αυτό το σκηνικό και περιορίσου στην κρεβατοκάμαρα!  

Το καλοκαίρι είναι ούτως ή άλλως η πιο επικίνδυνη εποχή για τις βακτηριακές λοιμώξεις, κολπίτιδες και μυκητιάσεις καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας και η υγρασία ευνοούν την αναπαραγωγή και την εξάπλωση των παθογόνων μικροοργανισμών.

 

Πόσο μάλλον όταν κάνεις σεξ χωρίς καμία προστασία και κάλυψη στο θαλασσινό νερό και την άμμο, που φιλοξενούν εκατοντάδες βακτήρια που ευθύνονται για σοβαρές λοιμώξεις!  Τα βακτήρια που μπορεί να κολλήσεις από την άμμο ή τη θάλασσα μπορεί να οδηγήσουν σε γαστρεντερικές ή αναπνευστικές επιπλοκές, αλλά και μολύνσεις αν υπάρχουν στο δέρμα μικρές γρατζουνιές ή πληγές.

 

Aπόφυγε λοιπόν τον καλοκαιρινό ρομαντισμό και τις αναζητήσεις για νέες σεξουαλικές εμπειρίες σε περιβάλλον θάλασσας και προτίμησε την κρεβατοκάμαρα ή ένα πιο κλειστό και ασφαλή χώρο για να απολαύσεις το σεξ, χωρίς… επιπλοκές!

www.faysbook.gr