Ποιος Φίλης;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόβλημα να παγώσει το θέμα των διαγραφών, αρκεί να φαίνεται προς τα έξω ότι εμμένει και δεν κάνει πίσω. Από εκεί και πέρα θέλει δουλειά για να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ξέρει και ο ίδιος και αυτό φάνηκε και στις επαφές που είχε χθες στη Λάρισα, όπου συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών και από το γεύμα που είχε με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Ωστόσο, μαθαίνω πως λαμβάνουν χώρα κωμικοτραγικές καταστάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τουλάχιστον μου τα περιέγραφε άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. 

Είπαμε και παραπάνω πως παρά τις διαγραφές που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης για ΦίληΒίτσα και Σκουρλέτη από το Αμερική, όταν γύρισε και πήγε γραβατωμένος στην Κουμουνδούρου κυριάρχησε η λογική μάλιστα κάλεσε τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας, Αντώνη Κοτσακά και τον ρώτησε: «Τώρα τι κάνουμε;». Αποφασίστηκε να δοθεί χρόνος και να μην ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ, άλλωστε το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι δαιδαλώδες και μάλλον ο νέος πρόεδρος πρέπει αν το μελετήσει στην κάθε του λεπτομέρεια, καθώς για παράδειγμα δεν προβλέπει διαγραφή με απόφαση Προέδρου.

Πάντως, δεν κρυβόταν η απορία μου όταν μου έλεγε η πηγή μου ότι λίγο καιρό πριν πάρει τα «κλειδιά» της Κουμουνδούρου ο Στέφανος δεν γνώριζε ποιος είναι ο Φίλης και μάλιστα ζητούσε να τους τον δείξουν γιατί τον μπέρδευε με τον γνωστό διεθνολόγο.

newsbeast.gr