Ποιον στηρίζουν για την ηγεσία τα Τρικαλινά στελέχη του ΚΙΝΑΛ

Ο κύβος ερρίφθη  για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, με τις ημερομηνίες 5 και 12 Δεκεμβρίου να έχουν «κλειδώσει», σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής.

Για την ώρα οι διεκδικητές της ηγεσίας είναι οι Φώφη Γεννηματά, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χάρης Καστανίδης.

Τι γίνεται όμως στα Τρίκαλα; Ποιον ή ποια προτιμούν τα Τρικαλινά στελέχη για νέο αρχηγό του κινήματος; Ο πρώτος σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές Κων/νος Παπαευθυμίου δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του σχετικά με το πρόσωπο της αρεσκείας του, ωστόσο φήμες τον θέλουν να είναι πιο κοντά στη νυν Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μέχρι το τέλος δεν μπορεί να «μετακινηθεί» προς Ανδρουλάκη ή Λοβέρδο. Ο Γιώργος Ηλιάδης κλασσικά τάσσεται αναφανδόν υπέρ της Φώφης Γεννηματά, με την οποία πέραν όλων των άλλων, τον συνδέουν τώρα πια και οικογενειακοί δεσμοί. Υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ο Γιώργος Οικονόμου, η Σούλα Μερεντίτη, ο Κώστας Κρεμμύδας, ο Άρης Τζάνης από την Πύλη και ο Σωτήρης Παπαχρήστος από την Καλαμπάκα.

Γεννηματά και Ανδρουλάκης διαθέτουν ισχυρά ερείσματα σε στελέχη των Τρικάλων, ενώ ακόμη δεν έχει διαφανεί η δυναμική που μπορεί να έχουν οι υποψηφιότητες του Ανδρέα Λοβέρδου και του Χάρη Καστανίδη. Οπωσδήποτε όμως υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τις εκλογές του Δεκεμβρίου, οπότε ίσως να αλλάξουν κάποιοι συσχετισμοί μεταξύ των υποψηφίων.