Ποια είναι η Δήμητρα Μπαντή που κατεβαίνει υποψήφια στο Δήμο Τρικκαίων με το Νίκο Σακκά

Εκ νέου κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για τη φιλόλογο Δήμητρα Μπαντή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Τρικκαίων από τον πρώην Δήμο Εστιαιώτιδας, με το συνδυασμό “Επανεκκίνηση 3” του Νίκου Σακκά.  

Πάντα με σεβασμό στις υποσχέσεις της, με γνώση, ταπεινότητα και διάθεση για προσφορά, η Δήμητρα βασιλείου Μπαντή έρχεται να κάνει την διαφορά στην αυτοδιοίκηση.

Η ίδια είναι αριστούχος φιλόλογος –λαογράφος, με MSc Λαογραφίας – Λαϊκού Πολιτισμού, κάτοχος πτυχίων Κλασικής και Μεσαιωνικής- Νεοελληνικής φιλολογίας Συγγραφέας του βιβλίου “Στα Τρίκαλα στα δυο στενά…για το Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη”, αριστούχος Επιμόρφωσης Ειδικής Αγωγής με εκπόνηση εργασιών σχετικών με Λαογραφία, Τοπική Ιστορία, Λαϊκή, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική,

Επίσης έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια με εισηγήσεις, σεμινάρια και ημερίδες. Έχει αρθρογραφήσει σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις. Συμμετοχή στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” του Αλέξανδρου Ζαούτσου και της ΕΡΤ Λάρισας για θέματα λαογραφικού περιεχομένου, ενώ έχει εθελοντική προσφορά στην λειτουργία του Λαογραφικού μουσείου Τρικάλων. Είναι Γραμματέας του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων “ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ” και μέλος του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος, όπως επίσης και της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Τέλος είναι χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγακίου Τρικάλων.