Πλήθος κόσμου στα «Τσιτσάνεια 2015»

tsitsaneia3

Ήταν από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού, η συναυλία που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων το βράδυ της Πέμπτης στο Μύλο του Ματσόπουλου στα Τρίκαλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2015».

Ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες τρικαλινούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και ταξίδεψαν για λίγες ώρες με αγαπημένα τραγούδια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου με τις φωνές του Δημήτρη Μπάση και της Ζωής Παπαδοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μπάρδας και Τσίγκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γακόπουλος, υποψήφιοι Βουλευτές, αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

tsitsaneia4

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αγοραστός ανέφερε «καλώς ήρθατε για ακόμη μια φορά στη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και ένα ειδικό πρόγραμμα για να φτιάξουμε το Μουσείο Τσιτσάνη προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ εδώ στα Τρίκαλα και του χρόνου αυτή η γιορτή να γίνει εκεί, στο σπίτι του Βασίλη Τσιτσάνη, που θα είναι σπίτι για όλη την Ελλάδα και που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους και θα βγάλει τα Τρίκαλα έξω από τα στενά όρια. Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι και για τον Κώστα Βίρβο, μια μεγάλη εκδήλωση στην Κρανιά, γιατί το οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που έβγαλαν ψηλά τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά προπάντων ανέδειξαν το τραγούδι γιατί το τραγούδι και η μουσική ενώνει και απελευθερώνει, κάτι που το έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη».

.