Πλημμύρισε εκκλησιαστικούς ύμνους ο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής

Πλημμύρισε εκκλησιαστικούς ύμνους από την γυναικεία χορωδία της ενορίας ο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η μουσικοθρησκευτική εκδήλωση, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με πρωτοβουλία της  εκκλησιαστικής  γυναικείας Χορωδίας της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου« Η Πεντηκοστή»  και με τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε σύντομη εισήγηση από την Κυκλάρχισσα και ΧοράρχηΠρεσβυτέρα  Φωτεινή Σαγάνη, ενώ ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Άνθιμο Σταμόπουλο.

Στη συνέχεια η γυναίκεια χορωδία της ενορίας απέδωσε θαυμάσια Εκκλησιαστικούς Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος, μέσα σε ιδιαίτερα κατανυκτική και θρησκευτική ατμόσφαιρα, που καθήλωσε τους πολυπληθείς πιστούς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομή τιμητικών διακρίσεων και συμβολικά δώρα  στουςπρώηνΜητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Αλέξιο και στον νυνΜητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Επίσηςδόθηκαν βραβεία στους ενορίτες Γεώργιο Καμπαγιάννη, Νικόλαο Λεμονά  και Πολυχρόνη Νταλάση, που με προθυμία και ανιδιοτέλεια, προσέφεραν  συμπαράσταση και βοήθεια στο πνευματικό έργο της ενορίας και της χορωδίας, καθώς και αναμνηστικά ευχαριστήριαστα μέλη της Χορωδίας « Η Πεντηκοστή» .