Πλημμύρισε από κόσμο το πάρκο Ματσόπουλου για το 47ο φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι διήμερες εκδηλώσεις του 47ου φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή, που πραγματοποιήθηκαν στο νησάκι του μύλου Ματσόπουλου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ περιελάμβανε ροκ συναυλία με το συγκρότημα «Ακουρμάς Band», ενώ συνεχίστηκε με την πολιτική ομιλία με την Μαρία Γαβαλά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Ακολούθησε μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ρωγμές» σε σκηνοθεσία της Γωγώς Κατσιανάκου, με την συμμετοχή των Αρτέμη Αρκουμάνη, Βίκυς Ιακωβάκη,Ελισσάβετ Ευθυμίου, Θάλειας Κωνσταντάκου, Γωγώς Τσιαούση, Ρένας Τσαντούλη, Γιώργου Τσιούνη και Βίκυς Φαγκρίδα.

Η βραδιά έκλεισε με την μεγάλη συναυλία με τονΒασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ξεσήκωσε τα πλήθη με την ιδιαίτερη φωνή του και τα τραγούδια του.

Στον χώρο του φεστιβάλ λειτούργησαν έκθεση βιβλίου των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή», θεματικά περίπτερα, εκθέσεις, χώρος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ, συλλογή υλικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους.