Πλημμύρισαν από κόσμο τα Τρίκαλα για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Με πολύ κόσμο υποδέχονται τα Τρίκαλα τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς είναι πολλοί οι ετεροδημότες που έχουν έρθει να γιορτάσουν την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης στα πάτρια εδάφη, αλλά επίσης πολλοί είναι οι επισκέπτες που έχουν έρθει στη περιοχή μας για τον «Μύλο των Ξωτικών» και όχι μόνο.

Ικανοποιητική η κίνηση στα καταστήματα της πόλης

Όπως κατέγραφε ο φακός του trikalaIN.gr, η κίνηση στους δρόμους αλλά και στα καταστήματα των Τρικάλων αυτές τις μέρες πολύ μεγάλη, τόσο από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων όσο και από κόσμο. Οι καταναλωτές κάνουν τις τελευταίες τους αγορές για το γιορτινό τραπέζι, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που βγαίνουν στο κέντρο για ένα καφέ ή μια βόλτα.

Με δυσκολία και καθυστέρηση η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους

Απίστευτα μποτιλιαρίσματα δημιουργούνται ωστόσο στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων και σ΄αυτούς που βρίσκονται πέριξ της κεντρικής πλατείας. Η ταλαιπωρία και ο εκνευρισμός των οδηγών δεν μπόρεσαν τελικά να αποφευχθούν από τις μεγάλες  ουρές που δημιουργήθηκαν και την κυκλοφορία με ρυθμούς χελώνας των οχημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα την πολύωρη αναμονή στο τιμόνι. Τέτοιες εικόνες είναι συνηθισμένες αυτές τις μέρες, οπότε ας οπλιστούμε με λίγη περισσότερη υπομονή.