Πίτα μετά… μουσικής για τον Σύλλογο φίλων μουσικής Τρικάλων

Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη με μεγάλη έφεση στη μουσική. Πολλοί Τρικαλινοί ασχολούνται με την μουσική με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και έτσι το 2011 γεννήθηκε η ανάγκη ίδρυσης ενός συλλόγου, που ήταν πρωτοβουλία μιας ομάδας πολιτών που πιστεύουν ότι η μουσική είναι ζωή, ότι η μουσική μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο το κάλλος και την αρμονία, ότι η μουσική μπορεί να  κάνει τον ακροατή να αποδράσει από τα δύσκολα και τετριμμένα.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι ο Σύλλογος φίλων μουσικής Τρικάλων, που το απόγευμα της Κυριακής, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου έκοψαν μέσα σε μια φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα, στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας», μετά πολλής…. μουσικής την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου έδωσε σύσσωμο το παρόν στην εκδήλωση, με την Πρόεδρο κ. Παρασκευή Παπαντώνη στο σύντομο χαιρετισμό της να ευχαριστεί τους φίλους και τα μέλη για την παρουσία τους και να κάνει ένα σύντομο απολογισμό αλλά και προγραμματισμό δράσεων του συλλόγου.

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν μαθητές του μουσικού σχολείου Τρικάλων, όπου απέδωσαν θαυμάσια αγαπημένα σε όλους τραγούδια, χαρίζοντας σε όλους τους συνδαιτυμόνες μια αξέχαστη μουσική βραδιά!