«Παίζει» στα σίγουρα ο Σκρέκας

Απ’ ότι όλα δείχνουν στο κόμμα της ΝΔ και με τις πρόσφατες δηλώσεις Αυγενάκη, ότι οι μόνοι σίγουροι μέχρι στιγμής για συμμετοχή στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, αυτό σε τοπικό επίπεδο μεταφράζεται πως ο μόνος σίγουρος  είναι ο Κώστας Σκρέκας.

Ο «γαλάζιος» Βουλευτής που ποζάρει με τους Μιχάλη Λάππα και Λευκία Αναστασοπούλου στον φωτογραφικό φακό του trikalaIN, εμφανίζεται στις κοινωνικές εκδηλώσεις των Τρικάλων άνετος κι ωραίος, γνωρίζοντας ότι δεν ξεκινάει από την ίδια αφετηρία με τους άλλους συνυποψηφίους του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτα παραπέρα.

Από την άλλη ο Λάππας ως Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ, προετοιμάζεται πυρετωδώς για να οργανώσει όσο μπορεί καλύτερα την έλευση Κικίλια στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή, που θα έρθει ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ και στην οποία τα τοπικά στελέχη δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα για την δημιουργία και την εδραίωση του νικηφόρου κλίματος.

Μέσα σ’ όλα αυτά και η Λευκία Αναστασοπούλου, πάντα πιστή στις αρχές της «φιλελεύθερης» ιδεολογίας, μετέχει σε διεργασίες και συζητήσεις, με κύριο στόχο την εκλογική επικράτηση της ΝΔ.