Πίτα για τους Δημοτικούς υπαλλήλους στα Τρίκαλα με 15(!) τυχερούς

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, τα μέλη του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας, ενώ στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Κωστίκας στάθηκε στα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, λέγοντας πως ως διοικητικό συμβούλιο γίνονται αγώνες για να απολαμβάνει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος όλα τα προνόμια και δικαιώματα που δικαιούται.

Ευχές και ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του Δήμου, για τις άοκνες και συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει ώστε ο δημότης να μπορεί να εξυπηρετείται άψογα από τις υπηρεσίες του δήμου, απηύθυναν τόσο ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όσο και οι Κωνσταντίνος Κρεμμύδας υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων και Γιώργος Μητσιούλης Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρικκαίων Πολιτεία».

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Λάππας, οι Αντιδήμαρχοι Τάκης Παζαϊτης και Σοφία Αλεστά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έφη Λεβέντη και Ζήσης Γκουγκουστάμος κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τυχερά φλουριά της πίτας ήταν (15)! τον αριθμό, που αντιστοιχούσαν σε ισάριθμα δώρα για τους τυχερούς, τα 9 εκ των οποίων ήταν 3ήμερες άδειες στους μονίμους υπαλλήλους και τους αορίστου χρόνου και 6 σε χρηματικό ποσό.