Πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε ζευγάρι: Κατασπάραξαν τη γυναίκα, τα πυροβόλησε ο άντρας

Όταν παρενέβη ένας τρίτος, ο άντρας μπόρεσε να αρπάξει το όπλο του και να πυροβολήσει το ένα από τα σκυλιά, που όμως είχαν ήδη σκοτώσει τη γυναίκα του

Μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ έχασε τη ζωή της όταν στην ίδια και τον σύζυγό της επιτέθηκαν εξαγριωμένα πιτ μπουλ.

Η 66χρονη Λορέν Μπροκ Σέιλορ και ο σύζυγός της Τζόνι δέχτηκαν την επίθεση παραμονή Χριστουγέννων στο Αρχάι του Κεντάκι των ΗΠΑ. Γύρω στις 10:20 ο αδερφός του συζύγου της τηλεφώνησε έντρομος στην αστυνομία ενημερώνοντας πως δύο σκυλιά είχαν επιτεθεί άγρια στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του, που είναι ακριβώς γειτονικό με του ζευγαριού, όταν άκουσε τα γαβγίσματα. Βγαίνοντας έξω, είδε τους δύο σκύλους να επιτίθενται στον αδερφό του, άρπαξε το «στοπ» της πόρτας από την αυλή του και τους το πέταξε για να τους αποσπάσει την προσοχή.
Τότε ο αδερφός του κατόρθωσε να ξεφύγει, άρπαξε το όπλο του και έριξε προς τα σκυλιά, σκοτώνοντας το ένα. Το άλλο εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα σκυλιά δεν ανήκαν στο ζευγάρι και αναζητείται ο ιδιοκτήτης τους.

Η 66χρονη γυναίκα όμως που είχε δεχθεί πρώτη επίθεση, δεν τα κατάφερε και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, βαριά τραυματισμένη.

protothema.gr