Πήρε…γεύση από λουκάνικο sexybutcher ο Υπουργός

Δεν «παίζονται» στην κυριολεξία οι καταπληκτικές κρεατοσυνθέσεις που παρασκευάζει στο κρεοπωλείο του στο Γριζάνο ο πασίγνωστος sexybutcher, κατά κόσμον Βαγγέλης Χασιώτης. Κι αν πεις και για τα λουκάνικα του, ανασταίνουν και…πεθαμένους. Κάτι ξέρει ή μάλλον κάτι μυρίστηκε ο Υπουργός μας Κώστας Σκρέκας και σε μια πρόσφατη επίσκεψη του στο χωριό, μπήκε στο μαγαζί του sexybutcher, που σημειωτέον αποτελεί μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του νομού Τρικάλων, για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς καταφέρνει να φτιάχνει τόσο ασυναγώνιστα προϊόντα.

«Α Υπουργέ μου όλα κι όλα…έχω κι εγώ τα μυστικά μου και ως μυστικά τα κρατάω μόνο για μένα. Η ουσία της υπόθεσης είναι πως όποιος τρώει, σίγουρα ξανατρώει», φαίνεται να είπε στον Κώστα Σκρέκα ο sexybutcher.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως ο Υπουργός παρότρυνε τον γνωστό κρεοπώλη του Γριζάνου να στραφεί στην εξαγωγή των προϊόντων του στη Γερμανία και σε όλη Ευρώπη, με τον ίδιο να κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να τον βοηθήσει στο άνοιγμα νέων δρόμων.

Πάντως τα εκλεκτά κρέατα του sexybutcher, είτε τα τρως εδώ είτε στην Ευρώπη, απλά δεν…παίζονται! Κάτι ξέρει κι ο Υπουργός γι΄αυτό!