Πήρε βαθμό, μπορούσε και το “διπλό” στην Πάτρα ο Α.Ο.Τ

Με το δεξί ξεκινησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της SL2 ο Α.Ο Τρίκαλα καθώς κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην Πάτρα, απέναντι στην Παναχαική που είναι από τα φαβορί για άνοδο.

Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, έπαιξε κατά διαστήματα ωραία ποδόσφαιρο, δίχως να φοβηθεί τον αντίπαλο και βάσει των ευκαιριών που είχε στο παιχνίδι, αλλά και των τελικών προσπαθειών, ίσως δικαιούταν και κάτι παραπάνω από το βαθμό.

Τα Τρίκαλα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία όσον αφορά τη δημιουργία φάσεων, ενώ αν ήταν και πιο αποτελεσματικά στην τελική προσπάθεια θα πετύχαιναν ενδεχομένως και άλλα τέρματα.

Από την άλλη, αυτό΄που θα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια είναι τα κενά που παρουσίασαν σε κάποιες περιπτώσεις στην άμυνα, τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στην Παναχαική να ανοίξει το σκορ, αλλά και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις να φύγει στην κόντρα.

Καλό κοουτσάρισμα από το Χαραλαμπίδη, που στην επανάληψη με τις αλλαγές που έκανε έδωσε ώθηση επιθετικά στην ομάδα, τόσο με το σκόρερ Ευθυμίου, που ήταν και ο άνθρωπος της ημέρας για τον Α.Ο Τρίκαλα, ενώ αρκετά καλά στοιχεία έδειξε και ο Πορτογάλος Σιλμπάνο.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος οι Πατρινοί κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πιο κινητικοί και ευτύχησαν να σκοράρουν πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο. Το γρήγορο τέρμα του Μπάτροβιτς, στο 17′ με κεφαλιά μετά από συνεργασία με τον Αραβίδη, σφράγισε το 45λεπτο καθώς η Παναχαϊκή δεν απειλήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Τρίκαλα έδειξαν άλλο πρόσωπο και δικαιώθηκαν. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση: Με τον Σουλιώτη στο 50′ και στο 74′ με τον Σιλβάνο να προειδοποιούν την Παναχαϊκή.

Οι «κοκκινόμαυροι» δεν διαχειρίστηκαν την κατάσταση μέχρι το φινάλε, δε δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις και μοιραία το πλήρωσαν στο 79′ με την κεφαλιά του Ευθυμίου.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83′ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55′ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Αραβίδης Μπάτροβιτς (82′ Τσερούτι), Γιούσης (56′ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς.

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταματής, Σκόνδρας (74′ Σιλβάνο), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (65′ Ευθυμίου), Νιάρος, Πέλκας (88′ Ζώγκος).

trikalascore.gr