Ποιος Περιφερειακός σύμβουλος «αλώνιζε» κάποτε τα γήπεδα του νομού;

Είναι αρκετοί οι τοπικοί μας πολιτικοί άρχοντες, που στα νιάτα τους ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο και είχαν μείνει στη μνήμη των Τρικαλινών φιλάθλων, ως μέγιστοι μπαλαδόροι.

Πρόχειρα μας έρχονται στο μυαλό από πλευράς Δήμου, τα ονόματα του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ Τάκη Παζαϊτη, του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Θόδωρου Σπανού και ίσως και άλλων που αυτή τη στιγμή ξεχνάμε.

Όμως παλιός μπαλαδόρος υπάρχει και στην Περιφέρεια και μάλιστα είναι εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος.Μιλάμε ασφαλώς για τον Χρήστο Γακόπουλο, ο οποίος τις δεκαετίες του ΄70 και του ’80, «αλώνιζε» στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του ΠΟ Γοργογυρίου, της ομάδας του χωριού καταγωγής του(διακρίνεται στην φωτογραφία στην πάνω σειρά, δεύτερος από δεξιά).

Όσοι θυμούνται από τότε τον Χρήστο να αγωνίζεται στα γήπεδα, κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο που θα μπορούσε άνετα να αγωνιστεί και σε ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.Όταν αργότερα, «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, υπηρέτησε και πάλι το ποδόσφαιρο για αρκετά χρόνια ως διαιτητής, όπου και εκεί διέπρεψε.

Ύστερα ήρθε η ενασχόληση με τα κοινά, όπου είμαστε σίγουροι ότι όταν του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία και η κατάλληλη θέση ο Γακόπουλος θα διαπρέψει ξανά…