Πήγε να εκδηλώσει και η Ζέφη το ενδιαφέρον της;

 

Δύο φορές ήταν υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ στο παρελθόν η Ζέφη Νικολάου και παρόλο που δεν εκλέχθηκε, της δόθηκε η ευκαιρία να καταγράψει, αν και νεόκοπη στον χώρο της πολιτικής, μια θετική πορεία και μετρώντας τις δυνάμεις της να είναι θετικός ο τελικός απολογισμός.

Το τελευταίο διάστημα είναι γενικώς «χαμένη» από την τοπική πολιτική πραγματικότητα, μιας και έρχεται στα Τρίκαλα αραιά και που, αφού υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στη Χαλκίδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της, να διεκδικήσει μια θέση στο τοπικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, η επίσκεψη της όμως στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, απ’ όπου και η φωτογραφία, μας βάζει στον πειρασμό να πιστέψουμε πως κάτι συμβαίνει και πήγε εκεί, προφανώς  για κάποιες επαφές, που θα την βοηθήσουν να έχει «πόρτα ανοιχτή» με τα κεντρικά του κόμματος και πως ποτέ η ίδια δεν έπαψε να έχει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η ίδια κρατάει προς το παρόν χαμηλούς τόνους και έχει αποδείξει πως ξέρει να περιμένει. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια αρκετά αξιόλογη και καταρτισμένη επιστήμονας και σε συνδυασμό με την δυναμικότητα που την διακρίνει ως πολιτικό στέλεχος και σε συνάρτηση με την συμπαθή και μετριοπαθή παρουσία που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ευελπιστεί πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους ανθρώπους εκείνους που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη που στοχεύει να έχει αυτή τη φορά νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ως αιχμή του δόρατος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Άρα για την ώρα συμπεραίνουμε, πως μέσα στους πολλούς ενδιαφερόμενους «μνηστήρες» για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων, μπορούμε να συμπεριλάβουμε και το δικό της όνομα…