Πεζόδρομος Ασκληπιού: Σκάψιμο από την αρχή για αντικατάσταση πλακών

Δεν συμπληρώθηκε καλά καλά ένας μήνας από τότε που ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην αποκατάσταση των πλακών στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μετά τα έργα της εταιρείας του φυσικού αερίου που προηγήθηκαν και σήμερα αναγκάστηκε ο εργολάβος να ξανασκάψει στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Καταβούτας στο trikalaIN.gr “Για τις πλακοστρώσεις στην Ασκληπιού το έργο εκτελείται από εργολάβο της ΕΔΑ Θεσσαλίας.

Υπήρξε μια συνεννόηση με την ηγεσία του Φυσικού αερίου, μετά από παρεμβάσεις του εκεί και πρόσκαιρη αποκατάσταση του σημείου με πρόχειρο ασφαλτικό να παρέμβει στο σημείο και να αποκαταστήσει με βοτσαλωτές πλάκες ως όφειλε, για την διασφάλιση της ενιαίας εικόνα του δρόμου. Η ηγεσία της ΕΔΑ ανταποκρίθηκε προς τιμή της στο αίτημα του Δήμου Τρικκαίων και περίπου 1 μήνα πριν ξεκίνησε την αποκατάσταση. Δυστυχώς όμως σε αυτή προέκυψαν αστοχίες που μας ανάγκασαν να επιμείνουμε στην εκ νέου τοποθέτηση των πλακών σε σημεία της παρέμβασης από των εργολάβο τους. Ευελπιστούμε στην άμεση και σωστή ολοκλήρωση της πλακοστρώσης, ώστε να ολοκληρωθεί η παραλαβή του έργου τόσο από την ΕΔΑ Θεσσαλίας όσο και από εμάς”.