Πέταξαν αυγά και κέρματα σε Βουλευτή της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

nikolopoulos_copy

 

Ο λόγος για τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος έγινε “κόκκινο πανί” για τους πολίτες. Του ζητούσαν εξηγήσεις για το μνημόνιο 2…

Όλα έγιναν στην Κάτω Αχαΐα, όπου ο Βουλευτής είχε προγραμματίσει για απόψε πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr οι πολίτες τον… “υποδέχθηκαν” με κέρματα και αυγά ενώ κάποιοι τον έφτυσαν!

Οι πολίτες, απαίτησαν να τους επιτραπεί η είσοδος στην εκδήλωση και τελικά κατάφεραν να μπουν, αν και κάποιοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν στην πόρτα.

Μόλις βρέθηκαν στο χώρο που ήταν ο Βουλευτής, του ζήτησαν να τους δώσει εξηγήσεις για την ψήφιση του δευτέρου μνημονίου στη Βουλή. 

Τελικά μετά την επίθεση ,κυρίως από αυγά, αλλά και τα όσα… άκουσε, ο βουλευτής αναγκάστηκε να φύγει από το χώρο για να αποφορτιστεί το κλίμα.

{youtube}3eBFiadZMgU{/youtube}

Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος, λέει πως “Σήμερα στην Κάτω Αχαΐα επιχειρήθηκε ο «βιασμός» της Δημοκρατίας” .

Λέει πως ο ομάδα που του επιτέθηκε “δεν είναι αγανακτισμένοι πολίτες, δεν είναι δημοκρατικοί πολίτες που εκφράζουν μία άποψη. Είναι νοσταλγοί της δικτατορίας, της όποιας μορφής δικτατορίας. Έχουν αντίληψη φασιστική. Έχουν μεθοδολογία βίας και τραμπουκισμού. Ήταν μια προσχεδιασμένη και καλά οργανωμένη επίθεση που στόχο είχε να τρομοκρατήσει τους πολίτες”….

 

newsit.gr.