Περνάει στην αντεπίθεση ο «Θεσσαλάρχης» Μιχάλης Μπαγιώτης

Αρχίζει σιγά σιγά να προετοιμάζει το έδαφος για την εκ νέου κάθοδο του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το φθινόπωρο του 2023, ο Μιχάλης Μπαγιώτης.

Έχοντας ασκήσει μέχρι τώρα εποικοδομητική αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή του Σπύρου Αγναντή στη Φαρκαδόνα, ο Μπαγιώτης ευελπιστεί πως στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα είναι η σειρά του να διαχειριστεί τις τύχες του Δήμου Φαρκαδόνας, για την επόμενη τετραετία.

Ο αναπληρωτής Γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προετοιμάζει προσεκτικά το έδαφος της εκ νέου καθόδου του, σκοπεύοντας να εμπλουτίσει το ψηφοδέλτιο του με το καλύτερο έμψυχο δυναμικό της περιοχής, ώστε αυτή την φορά να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το Δήμο Φαρκαδόνας. Γι΄αυτό λοιπόν έχει αρχίσει από τώρα άτυπα τις επαφές και συναντήσεις του με την «αφρόκρεμα» των στελεχών, που θα ήθελαν να στελεχώσουν τον συνδυασμό του.

Παρόλο που βρισκόμαστε εν μέσω θερινής ραστώνης και παρόλο που υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος μπροστά μέχρι τις επόμενες εκλογές, ο Μπαγιώτης δρα και ενεργεί σαν να είναι προεκλογική περίοδος, περνώντας από τώρα δυναμικά στην αντεπίθεση!