Περιοδεία του ΚΚΕ σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

 

Αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Λαμπρούλης περιόδευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση & την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Κατά την περιοδεία μοιράστηκε υλικό του ΚΚΕ που αφορούσε την ομιλία του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσιούμπα σε εκδήλωση του κόμματος για τα Σώματα Ασφαλείας, για τις πολιτικές εξελίξεις & τις θέσεις του ΚΚΕ (3 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για τις εξελίξεις σχετικά με την Π.Γ.Δ.Μ.).

Επίσης η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπηλιόπουλο, με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών, τον Διοικητή της Π.Υ. κ. Σπανό, και μίλησε στους   Πυροσβέστες,

Στις συναντήσεις η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα των υπηρεσιών, καθώς & τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι (αστυνομικοί και πυροσβέστες).

Από την πλευρά του ΚΚΕ ο βουλευτής Γ. Λαμπρούλης δήλωσε ότι το ΚΚΕ στηρίζει σταθερά τα δίκαια αιτήματά τους, μισθολογικά-οικονομικά-συνταξιοδοτικά τα οποία είναι κοινά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.