Περιοδεία της Δόμνας στη λαϊκή αγορά με Παπαστεργίου

Ο πρώτος σταθμός μετά την αποχώρηση της Υφυπουργού Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου από το δημαρχείο Τρικάλων, ήταν η νέα λαϊκή αγορά της πόλης, η οποία για τη Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου αποτελούσε μεγάλο «στοίχημα».

Φυσικά και ο Δήμαρχος της πόλης γεμάτος περηφάνεια που ένα τόσο μεγάλο έργο πνοής έλαβε τέλος, ανέλαβε να δείξει στην εντυπωσιακή νεαρή Υφυπουργό της κυβέρνησης τα κατατόπια και έτσι εκτός από τις ντομάτες, τα αγγουράκια, τις πιπεριές και τα πορτοκάλια, της σύστησε και τον «λαϊκάρχη» Νίκο Παπακώστα, Πρόεδρο του σωματείου παραγωγών και μικροπωλητών της αγοράς, ο οποίος συστήθηκε στη Δόμνα ως ….μπουλάρας, όπως επίσης και τον Αντιπρόεδρο Μπάμπη Μοσκόφογλου.

Πάντως ο Παπαστεργίου στάθηκε τυχερός με την έλευση της Δόμνας στα Τρίκαλα. Πρόλαβε να ολοκληρώσει τη νέα λαϊκή αγορά και να της την δείξει τελειωμένη και τα πάντα στη σειρά. Εν αντιθέσει με το Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, που είχε έρθει κι αυτός πριν από ένα μήνα στα Τρίκαλα και είδε μόνο τις…τέντες και αυτές το βράδυ, υπό το φως των προβολέων.

Μια απορία μόνο. Αλήθεια αυτό το παιδί που πάσχισε τόσο πολύ για τη νέα λαϊκή αγορά, ο αγαπημένος των παραγωγών Φόρης ο Ρόμπος πως και έλειπε από ένα τόσο μεγάλο event και μάλιστα στην έδρα του; Εκτός πια και αν η παρουσία του ήταν τόσο διακριτική που πέρασε στα ψιλά…Πάντως ο στόχος της δημοτικής αρχής, που ήταν να γοητεύσει της μελαχρινή Υφυπουργού με το νέο χώρο, επετεύχθη και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία!