Περικυκλωμένος από παντού ο Λάκης Μπαλαμώτης

Εν μέσω των γυναικών Αντιδημάρχων του Δήμου Τρικκαίων Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη  και Ντίνας Δήμα, παρέστη και παρακολούθησε την κοπή πίτας του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων στο Δημαρχείο Τρικάλων, ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Λάκης Μπαλαμώτης.

Είναι γνωστό ότι ο Λάκης είναι λάτρης του ωραίου φύλου και δεν τον «χάλασε» καθόλου που επέλεξε να καθίσει ανάμεσα στις Αντιδημάρχους.

Αντίθετα τον «χάλασε» όταν έθεσε υπόψη του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου για την ύπαρξη της κάμερας στην είσοδο του Δημαρχείου για να εισπράξει από αρκετούς και τον ίδιο τον Δήμαρχο, άρνηση να δοθεί συνέχεια στο θέμα, με το αιτιολογικό ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει άλλο χαρακτήρα και δεν είναι ώρα για τέτοια συζήτηση.

Ωστόσο όμως, επειδή και ο Δήμαρχος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τίποτα να «πέσει κάτω», του απάντησε ότι όποιος είναι συνεπής και εντάξει στη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί καμμιά κάμερα. Κόκκαλο έμεινε ο Λάκης ακούγοντας το….ωστόσο τον «παρηγόρησε» το γεγονός ότι βρισκόταν ανάμεσα σε δικούς του ανθρώπους, γιατί ως τέτοιους λέει πως θεωρεί τους συναδέλφους του και ακόμη περισσότερο το ότι βρισκόταν ανάμεσα σε δύο γυναίκες Αντιδημάρχους!