Περηφάνια στην Φήκη παρά την ήττα

Η ομάδα του ΠΟ Φήκης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Νίκη Βόλου με 0-1. Παρόλα αυτά μόνο περηφάνια αισθανόμαστε γιατί η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Ειδικά στο 2⁰ ημίχρονο σταθήκαμε ισάξιοι απέναντι στην Νίκη Βόλου που αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω από εμάς. Από λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ που θα άλλαζε την μορφή του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές μας που με την απόδοσή τους γέμισαν τον κόσμο μας με χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία για την συνέχεια, και αυτό φάνηκε από το ζεστό παρατεταμένο χειροκρότημα τους στο τέλος.

 

Π.Ο. Φήκης: Ντάσκας, Γεωργάκης, Δρόσος, Γκαντιάς, Μωραΐτης (83’ Γερέντες), Καλαμάρας (83’ Μπακάλης), Μπέτσας (75’ Ζέρβας), Τζελής, Ιωάννου (75’ Μακρής), Πολυζόπουλος (45’ Κοντογεώργος), Σκόνδρας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης (91’ Μέτσε), Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (91’ Μπόσιο), Μιράντα (72’ Τζοβάρας), Κάσσος (67’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (67’ Τζιώρας).