Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έγινε χαμός – ΦΩΤΟ

Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στο δρόμο για Μοσχοχώρι κοντά στην «Ιόλη»

Το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, έγινε λίγο μετά τις 7:00′ το απόγευμα, έξω από Λαμία, στο δρόμο προς Μοσχοχώρι, λίγο πριν το εργοστάσιο «Ιόλη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του ενός ασημί Peugeot, που κινούταν προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αρχικά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα Renault που οδηγούσε νεαρός από το Μοσχοχώρι, ενώ στη συνέχεια το Peugeot έπεσε πάνω στο ασημί Opel που ακολουθούσε και το οποίο μετά τη δυνατή σύγκρουση βγήκε εκτός δρόμου.

Μέσα στο Opel, που έπαθε και τη μεγαλύτερη ζημιά, ήταν ένας κάτοικος της Ηράκλειας με τον 16χρονο γιό του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Στο νοσοκομείο επίσης διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ελαφρά τραυματισμένοι, ο οδηγός και ο συνοδηγός του Peugeot. Ο νεαρός οδηγός του Renault δεν τραυματίστηκε.

Εκείνη την ώρα έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό, ωστόσο η αιτία φαίνεται να είναι άλλη, αφού σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του Peugeot που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, φερεται να ήταν μεθυσμένος.

«Αφού δεν σκότωσε τους ανθρώπους που πήγαιναν στα σπίτια τους πάλι καλά….», σχολίασε ένας από τους οδηγούς που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο συμβάν.

Η Τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει την προανακριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

lamiareport.gr